TEODORA FEST   |   Lebane

U Caričinom gradu, u Lebanu, organizuje se muzički festival "TEODORA FEST". Mladi su i ovaj put odlučili da ožive svoj grad. TEODORA FEST je dobio ime po hotelu "Teodora" koji se nalazi na arheološkom nalazištu Caričin grad, gde se fest i održava. Na ideju je došlo nekoliko momaka iz Lebana, koji su hteli da probude pomalo "uspavanu" omladinu, a uz pomoć Kancelarije za mlade to su i uspeli. Prva promo žurka je organizovana krajem aprila 2011. godine, dok se festival održava krajem juna. Učestvuje mnoštvo dj-eva, a pušta se uglavnom electro house muzika.

Prikaži ceo tekst

U Caričinom gradu, u Lebanu, organizuje se muzički festival "TEODORA FEST". Mladi su i ovaj put odlučili da ožive svoj grad.

TEODORA FEST je dobio ime po hotelu "Teodora" koji se nalazi na arheološkom nalazištu Caričin grad, gde se fest i održava. Na ideju je došlo nekoliko momaka iz Lebana, koji su hteli da probude pomalo "uspavanu" omladinu, a uz pomoć Kancelarije za mlade to su i uspeli.

Prva promo žurka je organizovana krajem aprila 2011. godine, dok se festival održava krajem juna. Učestvuje mnoštvo dj-eva, a pušta se uglavnom electro house muzika.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Lebane
  • Datum:
  • 30.06.2011 00:06
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!