Fish fest   |   Beograd

Fish fest je manifestacija koja se održava od 2007. godine krajem juna meseca, ona predstavlja takmičenje u pripremanju jela od ribe. Na manifestaciji ne učestvuju samo kuvari nego i mnogobrojni već i muzičari, slikari, glumci, vinari, i svi ostali koji žele da doprinesu ovom događaju. Pored takmičenja u kuvanju riblje čorbe, održava se i takmičenje VIP kuvara, takmičenje turističkih radnika iz Srbije i inostranstva ali i priprema mediteranskih jela. Uz pripremu mnogobrojnih jela organizuje se bogati muzički program. Jubilarni, peti po redu festival ribe i ribljih specijaliteta "Fiš Fest", održaće se u Beogradu od 24. do 26. juna 2011. godine, uz...

Prikaži ceo tekst

Fish fest je manifestacija koja se održava od 2007. godine krajem juna meseca, ona predstavlja takmičenje u pripremanju jela od ribe. Na manifestaciji ne učestvuju samo kuvari nego i mnogobrojni već i muzičari, slikari, glumci, vinari, i svi ostali koji žele da doprinesu ovom događaju. Pored takmičenja u kuvanju riblje čorbe, održava se i takmičenje VIP kuvara, takmičenje turističkih radnika iz Srbije i inostranstva ali i priprema mediteranskih jela.
Uz pripremu mnogobrojnih jela organizuje se bogati muzički program.

Jubilarni, peti po redu festival ribe i ribljih specijaliteta "Fiš Fest", održaće se u Beogradu od 24. do 26. juna 2011. godine, uz bogat muzički, kulturno - umetnički i takmičarski program

Fiš fest će početi u petak, tačno u podne, kada će ekipa Saveza kuvara evropskih i mediteranskih regija iz Splita, u loncu od 1000 litara, pripremiti njoke sa plodovima mora za 5.000 osoba. U večernjim satima koncerte će održati „Đura i mornari“ i Luis.

Za subotu je, od 11 sati,predviđeno takmičenje u kuvanju riblje čorbe. Učestvovaće mnoge poznate estradne ličnosti, političari, članovi diplomatskog kora i novinarske ekipe. Biće organizovano i takmičenje: ko može da pojede najljuću riblju čorbu i mala škola riblje čorbe. U popodnevnim i večernjim satima nastupiće više beogradskih rokera i pop grupa.

U nedelju u 15 sati počeće veliko takmičenje kuvara iz Srbije, Hrvatske, Mađarske i Rumunije, u kuvanju riblje čorbe i ribljeg paprikaša. Za pobednike su predviđeni pehari i vredne nagrade. Ovogodišnji Fiš fest završiće koncertima grupe Ođila i Usnije Redžepove sa trubačima.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 24.06.2011 12:06
Galerija slika