Deca među narcisima   |   Zlatibor

Narcisi su jedno od najlepših obeležja Zlatibora, a ovaj Festival promoviše najbolja ostvarenja u raznim oblastima stvaralaštva i u sjajnom prirodnom ambijentu okuplja i zbližava decu iz raznih krajeva naše zemlje. Tradicionalni Dečji festival "Deca među narcisima" održava se krajem maja još od 1992. godine. Ovaj festival okuplja mlade pesničke talente i eminentne umetnike iz svih oblasti kulture. Kreativne radionice, pozorišne predstave, kulturno umetnički program u izvođenju simpatičnih mališana ohrabruje ih da razvijaju umetnički duh i bogate naše kulturno nasleđe.

Prikaži ceo tekst

Narcisi su jedno od najlepših obeležja Zlatibora, a ovaj Festival promoviše najbolja ostvarenja u raznim oblastima stvaralaštva i u sjajnom prirodnom ambijentu okuplja i zbližava decu iz raznih krajeva naše zemlje.

Tradicionalni Dečji festival "Deca među narcisima" održava se krajem maja još od 1992. godine. Ovaj festival okuplja mlade pesničke talente i eminentne umetnike iz svih oblasti kulture. Kreativne radionice, pozorišne predstave, kulturno umetnički program u izvođenju simpatičnih mališana ohrabruje ih da razvijaju umetnički duh i bogate naše kulturno nasleđe.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Zlatibor
  • Datum:
  • 30.05.2012 00:05
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!