Dan maline   |   Valjevo

Tradicionalnu 49. manifestaciju "Dan maline" u nedelju, 26. juna u Brankovinu kod Valjeva, gde će oko 30 malinara iz tog okruga, predstaviti svoje proizvode. Manifestacija, koja promoviše poljoprivredne i turističke potencijale Brankovine i čitavog valjevskog kraja, svake godine okupi do 1.000 posetilaca, a ove godine će, pored izložbe maline i savetovanja na temu proizvodnje tog voća, biti organizovan i niz pratećih zabavnih, umetničkih i komercijalnih programa i sadržaja. Otvaranje manifestacije biće obeleženo memorijalnim omladinskim turnirom, dok će Regionalna privredna komora Valjeva održati stručnu tribinu na temu gajenja i proizvodnje malina. U kulturno - umetničkom programu nastupiće KUD-ovi...

Prikaži ceo tekst

Tradicionalnu 49. manifestaciju "Dan maline" u nedelju, 26. juna u Brankovinu kod Valjeva, gde će oko 30 malinara iz tog okruga, predstaviti svoje proizvode.

Manifestacija, koja promoviše poljoprivredne i turističke potencijale Brankovine i čitavog valjevskog kraja, svake godine okupi do 1.000 posetilaca, a ove godine će, pored izložbe maline i savetovanja na temu proizvodnje tog voća, biti organizovan i niz pratećih zabavnih, umetničkih i komercijalnih programa i sadržaja.

Otvaranje manifestacije biće obeleženo memorijalnim omladinskim turnirom, dok će Regionalna privredna komora Valjeva održati stručnu tribinu na temu gajenja i proizvodnje malina.

U kulturno - umetničkom programu nastupiće KUD-ovi "Gradac" i "Đerdan", a koncert će održati i folk pevačica Lepa Lukić.

U okviru pratećeg programa "Dana maline" biće organizovana izložba poljoprivredne mehanizacije i sredstava za zaštitu bilja, zatim prezentacija rada patronažne službe i izložba narodnog stvaralaštva.

Program manifestacije možete preuzeti ovde.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Valjevo
  • Datum:
  • 26.06.2011 12:06
Galerija slika