Winterfest   |   Subotica

Prodajna izložba ili kako je neki nazivaju novogodišnja pijaca u Subotici, ove godine će dobiti festivalske razmere. Naime, subotičani su odlučili da ovo dešavanje dovedu na nivo koji Subotica zaista zaslužuje. Prvi Winterfest biće održan od 5. decembra 2011. do 8. januara 2012. godine. Izlagači će imati priliku da izlažu svoje predmete u drvenim kućicama ili tezgama koje će biti poslagane na Malom  Korzou od Neptuna do Office shoes-a. Za kućice i tezge će se konkurisati, a posebno se naglašava da se izričito zabranjuje prodaja petardi i ostale pirotehnike. Na Winterfestu mogu se predstaviti najnovije rukotvorine i dela...

Prikaži ceo tekst

Prodajna izložba ili kako je neki nazivaju novogodišnja pijaca u Subotici, ove godine će dobiti festivalske razmere. Naime, subotičani su odlučili da ovo dešavanje dovedu na nivo koji Subotica zaista zaslužuje.

Prvi Winterfest biće održan od 5. decembra 2011. do 8. januara 2012. godine. Izlagači će imati priliku da izlažu svoje predmete u drvenim kućicama ili tezgama koje će biti poslagane na Malom  Korzou od Neptuna do Office shoes-a. Za kućice i tezge će se konkurisati, a posebno se naglašava da se izričito zabranjuje prodaja petardi i ostale pirotehnike.

Na Winterfestu mogu se predstaviti najnovije rukotvorine i dela narodne i primenjenih umetnosti koji se uklapaju u predstojeće praznike, zatim proizvode retkih i starih zanata, zanatlija. Poseban deo Winterfesta biće predstavljanje domaćih ića i pića pod brendom “Ukusi tradicije”.

Winterfest organizuje Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“, suorganizator je Agencija „PiaR“, a manifestaciju pomažu Grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za privredu.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Subotica
  • Datum:
  • 05.12.2011 00:12
Galerija slika