Međunarodni susret oldtajmera   |   Subotica

Međunarodni susret oldtajmera održaće se po XII put u Subotici tačnije od  1. do 3. jula 2011. godine u parku na Paliću. Na manifestaciji će biti brojni domaći i inostrani vlasnici, i predstaviće svoja brižljivo čuvana i voljena vozila. Preko 140 vozila starijih od 30 godina a i onih proizvedenih pre 1930. će biti postavljeno na glavnom gradskom trgu. A pored automobila biće i mnogih retkih motocikala. Pošto Udruženje ujedno slavi i petnaestu godinu od osnivanja, članovi su odlučili da tim povodom organizuju i međunarodnu Turu na relaciji Subotica-Tivat-Subotica, u dužini od oko 1500km. Učesnici morske Ture dolaze 01-og,...

Prikaži ceo tekst

Međunarodni susret oldtajmera održaće se po XII put u Subotici tačnije od  1. do 3. jula 2011. godine u parku na Paliću.
Na manifestaciji će biti brojni domaći i inostrani vlasnici, i predstaviće svoja brižljivo čuvana i voljena vozila. Preko 140 vozila starijih od 30 godina a i onih proizvedenih pre 1930. će biti postavljeno na glavnom gradskom trgu. A pored automobila biće i mnogih retkih motocikala.

Pošto Udruženje ujedno slavi i petnaestu godinu od osnivanja, članovi su odlučili da tim povodom organizuju i međunarodnu Turu na relaciji Subotica-Tivat-Subotica, u dužini od oko 1500km. Učesnici morske Ture dolaze 01-og, učestvuju na Subotičkom trodnevnom susretu, i na more kreću po završetku istoga 03-eg ujutru.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Subotica
  • Datum:
  • 01.07.2011 12:07
Galerija slika