Festival Međunarodnog dana mladih   |   Subotica

Ove godine, 12. avgusta, festival Međunarodnog dana mladih održava se po četvrti put u Subotici. Festival je deo projekta Hej, Drugari2!, neformalne grupe Subotičani iz Subotice. Festival je humanitarnog karaktera i za cilj ima prikupljanje sredstava za dečje odelenje Opšte Bolnice u Subotici. Kao i svake godine do sada, festival se održava u parku Ferenca Rajhla, park kod železničke stanice. Početak aktivnosti u parku zakazan je za 17.30h, gde će biti održan sajam omladinskih ideja, humanitarna decoupage radionica izrade slika, zatim nastup plesne škole Dolce Dance, nastup hip hop dance group Tomy, a nastupiće i...

Prikaži ceo tekst

Ove godine, 12. avgusta, festival Međunarodnog dana mladih održava se po četvrti put u Subotici. Festival je deo projekta Hej, Drugari2!, neformalne grupe Subotičani iz Subotice.

Festival je humanitarnog karaktera i za cilj ima prikupljanje sredstava za dečje odelenje Opšte Bolnice u Subotici.

Kao i svake godine do sada, festival se održava u parku Ferenca Rajhla, park kod železničke stanice.

Početak aktivnosti u parku zakazan je za 17.30h, gde će biti održan sajam omladinskih ideja, humanitarna decoupage radionica izrade slika, zatim nastup plesne škole Dolce Dance, nastup hip hop dance group Tomy, a nastupiće i DJ Fetish, Master Flow.

Drugi deo aktivnosti festivala odnosi se na humanitarnu žurku za dečje odelenje Opšte Bolnice u Subotici koja će se održati u sali Nepker sa početkom u 22.00h. Cena ulaznice je 100,00 RSD.

Na žurci nastupaju Ex Yu band, Chick Norris band, SVAR, Master Flow, D Zoo.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Subotica
  • Datum:
  • 12.08.2012 00:08
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!