Zlatni kotlić – Stari Slankamen   |   Stari Slankamen

"Zlatni kotlić" u Starom Slankamenu, je gastronomska manifestacija za sve ljubitelje ribe i ribljih specijaliteta. U pripremanju ribljih specijalteta takmiče se brojne ekipe. Posetiocima se pruža mogućnost da pored degustacije uživaju i u prijatnom ambijentu i bogatom kulturno-umetničkom programu. Od 2008. godine ova manifestacija se održava dva puta godišnje i to: prve nedelje juna i predposlednje nedelje avgusta, u Staroj marini, u čardi kod Mike Alasa. Pored takmičenja u kuvanju riblje čorbe, svake godine manifestacija se obogaćuje dodatnim sadržajima i nagradama.

Prikaži ceo tekst

"Zlatni kotlić" u Starom Slankamenu, je gastronomska manifestacija za sve ljubitelje ribe i ribljih specijaliteta. U pripremanju ribljih specijalteta takmiče se brojne ekipe. Posetiocima se pruža mogućnost da pored degustacije uživaju i u prijatnom ambijentu i bogatom kulturno-umetničkom programu.

Od 2008. godine ova manifestacija se održava dva puta godišnje i to: prve nedelje juna i predposlednje nedelje avgusta, u Staroj marini, u čardi kod Mike Alasa. Pored takmičenja u kuvanju riblje čorbe, svake godine manifestacija se obogaćuje dodatnim sadržajima i nagradama.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Stari Slankamen
  • Datum:
  • 06.06.2011 16:06
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!