Karlovačka berba grožđa   |   Sremski Karlovci

Karlovačka berba grožđa održava se svake godine krajem septembra odnosno početkom oktobra, u organizaciji Opštine Sremski Karlovci, naravno, u Sremskim Karlovcima. Ova manifestacija sa dugogodišnjom tradicijom je privredno-promotivnog karaktera. Prvi deo ove manifestacije se sastoji od privrednog dela kada se organizuje prodajna izložba grožđa, vina  i jedinstvenih suvenira karakterističnih za ovo područje. Drugi deo manifestacije je kulturno-umetničkog karaktera u okviru kojeg se organizuju izložbe kao i kulturno-zabavni program (razni koncerti, nastupi folklornih grupa, predstave...) Ovogodišnja berba grožđa u Sremskim Karlovcima održaće se od 23. do 25. septembra 2011. godine. Program ovogodišnje svečanosti: Karlovačka...

Prikaži ceo tekst

Karlovačka berba grožđa održava se svake godine krajem septembra odnosno početkom oktobra, u organizaciji Opštine Sremski Karlovci, naravno, u Sremskim Karlovcima. Ova manifestacija sa dugogodišnjom tradicijom je privredno-promotivnog karaktera.

Prvi deo ove manifestacije se sastoji od privrednog dela kada se organizuje prodajna izložba grožđa, vina  i jedinstvenih suvenira karakterističnih za ovo područje. Drugi deo manifestacije je kulturno-umetničkog karaktera u okviru kojeg se organizuju izložbe kao i kulturno-zabavni program (razni koncerti, nastupi folklornih grupa, predstave...)

Ovogodišnja berba grožđa u Sremskim Karlovcima održaće se od 23. do 25. septembra 2011. godine.

Program ovogodišnje svečanosti: Karlovačka berba grožđa

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Sremski Karlovci
  • Datum:
  • 23.09.2011 15:09
Galerija slika