Somborsko leto   |   Sombor

„Somborsko leto“ je tradicionalna manifestacija koja se ove godine održava od 16. do 22. jula na Trgu Svetog Đorđa. Manifestacija će biti otvorena nastupom gradskih KUD-ova i hora Juventus Cantat. Od utorka, 17. jula, u saradnji sa Gradskom bibliotekom „Karlo Bijelicki“, svakodnevno će biti priređen program za najmlađe, sa početkom od 19h, dok će od 22h biti održavani koncerti. Tokom „Somborskog leta“ nastupiće Neozbiljni pesimisti, zatim bendovi Enter, Infidel, Zion Crew, Josip A Lisac iz Novog Sada i Eva Braun iz Beograda. Na Trgu Svetog Đorđa će 17. jula premijerno biti prikazan film „Šta je grad...

Prikaži ceo tekst

„Somborsko leto“ je tradicionalna manifestacija koja se ove godine održava od 16. do 22. jula na Trgu Svetog Đorđa.

Manifestacija će biti otvorena nastupom gradskih KUD-ova i hora Juventus Cantat. Od utorka, 17. jula, u saradnji sa Gradskom bibliotekom „Karlo Bijelicki“, svakodnevno će biti priređen program za najmlađe, sa početkom od 19h, dok će od 22h biti održavani koncerti. Tokom „Somborskog leta“ nastupiće Neozbiljni pesimisti, zatim bendovi Enter, Infidel, Zion Crew, Josip A Lisac iz Novog Sada i Eva Braun iz Beograda.

Na Trgu Svetog Đorđa će 17. jula premijerno biti prikazan film „Šta je grad bez ovog grada“, a 19. jula, u Galeriji savremene umetnosti Gradskog muzeja, biće otvorena izložba fotografija „Portreti forme“ Gorana Kukića.

U okviru manifestacije, 20 jula u 10h biće otvorena već tradicionalna „Ulica starih zanata“ i trajaće do ranih jutarnjih sati 22. jula. XVI „Somborski kotlić“, sastavni deo „Somborskog leta“, održaće se 21. jula na Trgu Svetog Trojstva, a tom prilikom goste će zabavljati sastav Frajle i Projekat bend iz Novog Sad.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Sombor
  • Datum:
  • 16.07.2012 00:07
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!