Međunarodni sajam pčelarstva   |   Sombor

Međunarodni sajam pčelarstva se održava svake godine u avgustu mesecu na kome učestvuje veliki broj izlagača. Na sajmu se izlažu proizvodi od pčela, pčelarska oprema, lekovita sredstva koja se prave od pčelarskih proizvoda kao i sredstva koja se koriste u pčelarstvu. Na sajmu se održe i razna predavanja, na kojima mladi pčelari mogu da obogate svoje znanje. Naravno tu je i prodajna izložba na kojoj zainteresovani mogu da kupe potrebne proizvode i stvari. Međunarodni sajam pčelarstva 2011. U subotu, 27. avgusta 2011. godine u ulici Kralja Petra I u Somboru održače se 19. po...

Prikaži ceo tekst

Međunarodni sajam pčelarstva se održava svake godine u avgustu mesecu na kome učestvuje veliki broj izlagača. Na sajmu se izlažu proizvodi od pčela, pčelarska oprema, lekovita sredstva koja se prave od pčelarskih proizvoda kao i sredstva koja se koriste u pčelarstvu. Na sajmu se održe i razna predavanja, na kojima mladi pčelari mogu da obogate svoje znanje.
Naravno tu je i prodajna izložba na kojoj zainteresovani mogu da kupe potrebne proizvode i stvari.

Međunarodni sajam pčelarstva 2011.

U subotu, 27. avgusta 2011. godine u ulici Kralja Petra I u Somboru održače se 19. po redu sajam pčelarstva.
Kratkim predavanjem o mogućnostima pčelara Srbije, sajam će otvoriti prof.dr Zoran Stanimirović.
Dolazak su najavili pčelari i proizvođači opreme za pčelarstvo iz mnogih krajeva Srbije kao i iz Republike Srpske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Mađarske. Otvaranje sajma je u 10 časova. Građani će moći da kupe razne vrste meda i ostale pčelinje proizvode.
Sajam se zatvara istog dana u 20 časova.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Sombor
  • Datum:
  • 23.08.2011 10:08
Galerija slika