Green Town Jazz Festival   |   Sombor

  Green Town Jazz festival organizuje se 22., 23. i 24. juna u bašti Bowling centra Bowling stones. Prvi somborski džez festival održan je juna 2011. godine, kada su nastupili vrsni solisti i sjajni ansambli. Ova manifestacija bi mogla da preraste u tradicionalnu, s obzirom na veliku posećenost prošlogodišnjeg festivala.   Ove godine, u galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“, 22. juna je otvaranje izložbe autora Spartaka Dulića iz Subotice, a iste večeri nastupaju „Ponekad u osam“, jugoslovenska džez muzika od 1938. do 1990., zatim „OSSA JAZZ QUARTET“ iz Novog Sada i „JAZZ BOND“ iz Sombora. U subotu,...

Prikaži ceo tekst

  Green Town Jazz festival organizuje se 22., 23. i 24. juna u bašti Bowling centra Bowling stones. Prvi somborski džez festival održan je juna 2011. godine, kada su nastupili vrsni solisti i sjajni ansambli. Ova manifestacija bi mogla da preraste u tradicionalnu, s obzirom na veliku posećenost prošlogodišnjeg festivala.

  Ove godine, u galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“, 22. juna je otvaranje izložbe autora Spartaka Dulića iz Subotice, a iste večeri nastupaju „Ponekad u osam“, jugoslovenska džez muzika od 1938. do 1990., zatim „OSSA JAZZ QUARTET“ iz Novog Sada i „JAZZ BOND“ iz Sombora. U subotu, 23. juna nastupaju „MAJAMISTRY TRIO“ Novi Sad, „MARJANOV MIODRAG KVINTET“ iz Subotice i „JAM FACTORY“ Zrenjanin, dok je nedelja, 24. jun, rezervisana za „KUD GITARA“ Sombor, „MORAITIKA“ Novi Sad i „JAZZ CLASSIC“ Aleksandar Dujin orkestra i Svetlana Palada.

  Koncerti počinju svake večeri u 20:00h, a cena ulaznice je 300,00 RSD
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Sombor
  • Datum:
  • 22.06.2012 00:06
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!