Festival - PatosOFFiranje   |   Smederevo

Sedmi put u Smederevu od 7. do 10. jula biće odžan festival PatosOFFiranje - "Zauvek mlad" (Forever Young), međunarodni multimedijalni festival namenjen mladim, pozorišnim umetnicima. U okviru festivalskog programa najavljene su pozorišne predstave, perfomansi, radionice, filmske projekcije, koncerti, izložbe i drugi raznovrsni sadržaji. Od pedesetak projekata, uključujući različite radionice, performanse, nastupe na otvorenom, biće i desetak predstava. Pozorište mladih iz Tuzle izvešće "Busingo" u režiji Damira Mahovkića, "Salijerija" će igrati Univerzitet za audiovizuelne umetnosti i makedonski nacionalni teatar iz Skoplja, a "Zastave", po motivima Miroslava Krleže, Teatar Rubikon iz Rijeke.Mostarski...

Prikaži ceo tekst

Sedmi put u Smederevu od 7. do 10. jula biće odžan festival PatosOFFiranje - "Zauvek mlad" (Forever Young), međunarodni multimedijalni festival namenjen mladim, pozorišnim umetnicima.
U okviru festivalskog programa najavljene su pozorišne predstave, perfomansi, radionice, filmske projekcije, koncerti, izložbe i drugi raznovrsni sadržaji.
Od pedesetak projekata, uključujući različite radionice, performanse, nastupe na otvorenom, biće i desetak predstava.

Pozorište mladih iz Tuzle izvešće "Busingo" u režiji Damira Mahovkića, "Salijerija" će igrati Univerzitet za audiovizuelne umetnosti i makedonski nacionalni teatar iz Skoplja, a "Zastave", po motivima Miroslava Krleže, Teatar Rubikon iz Rijeke.Mostarski teatar mladih predstaviće se predstavom "U traganju za bojom kestena", Ri Teatar iz Rijeke izvešće predstavu "Smrad" a DIS teatar iz Banjaluke komad "Kao Džonatanov galeb".
Via Negativa iz Ljubljane priprema "Intervju sa umetnikom", KDPM iz Kamnika dečju predstavu "Leto 2012", kao i predstavu improvizacijskog pozorišta "Zvuk".
Svi programi na ovom festivalu su besplatni.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Smederevo
  • Datum:
  • 07.07.2011 20:07
Galerija slika