Eco Star Fest   |   Paraćin

U cilju unapređivanja zaštite životne sredine, edukacije građana, posebno mlađe populacije, promene navika u pogledu korišćenja i čuvanja prirodnih resursa, postupanja sa otpadnim materijalima, organizuje se „Eko Star Fest“. Festival će se održati u periodu od 3. do 5. avgusta na otvorenom prostoru sportskog aerodroma Davidovac u Paraćinu, sa željom da se kroz spoj prirode i muzike ekološki edukuju i zabave posetioci festivala. U sklopu festivala i u centru Paraćina održaće se i Eko sajam. Izlagači će posetiocima prezentovati isključivo eko proizvode kao i sisteme i opremu novih tehnologija za obnovljive energije, reciklažu, organski način poljoprivrede i...

Prikaži ceo tekst

U cilju unapređivanja zaštite životne sredine, edukacije građana, posebno mlađe populacije, promene navika u pogledu korišćenja i čuvanja prirodnih resursa, postupanja sa otpadnim materijalima, organizuje se „Eko Star Fest“. Festival će se održati u periodu od 3. do 5. avgusta na otvorenom prostoru sportskog aerodroma Davidovac u Paraćinu, sa željom da se kroz spoj prirode i muzike ekološki edukuju i zabave posetioci festivala.

U sklopu festivala i u centru Paraćina održaće se i Eko sajam. Izlagači će posetiocima prezentovati isključivo eko proizvode kao i sisteme i opremu novih tehnologija za obnovljive energije, reciklažu, organski način poljoprivrede i drugo.

Planirane su i radionice na kojma će profesori, na jedan veoma zanimljiv način, govoriti o ekologiji, zaštiti, prevenciji i očuvanju životne sredine, stvaranju ekološke svesti kod ljudi i načinima kako se to najefikasnije može postići.

U neposrednoj blizini festivala biće organizovan kamp sa oko 300 ležajeva, kao i prostor za ljude koji bi eventualno kampovali u sopstvenim šatorima. Čitav prostor je obezbeđen tuševima i pijaćom vodom.

Jednodnevne ulaznice za festival iznose 1.000,00 RSD, dok komplet za sva tri dana košta 2.500,00 RSD

PROGRAM:

Petak, 3. avgust
Sunshine
S.A.R.S.
DBAU (Bosna i Hercegovina)
Elvis Jr. Kurtovich
Vandal (Makedonija)
SevdahBaby
Voodoo Popeye
Marčelo & Filteri

Subota, 4. avgust
Negative
Eyesburn
DJ Marko Vukovic
Roots Rocket Band (Bugarska)
DJ Flip
Sopot (Bosna i Hercegovina)
Art Diler
DJ Malika
Djashttown Queen
DJ Isy Dee

Nedelja, 5. avgust
Kerber
DJ Marko Nastic
Nevergreen (Srbija/Madjarska)
Fit (Hrvatska)
The Toronto Drug Bust (Slovenija)
Supervajb
MKDSL
Beta Sound & Mr Groove
Rebel B

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Paraćin
  • Datum:
  • 03.08.2012 00:08
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!