Tamburica fest   |   Odžaci

Ovogodišnji "Tamburica fest" biće održan u Deronjama (mesto pored Odžaka) od 1. do 3. jula, a na njemu će nastupiti, osim iz Srbije i najbolji tamburaški orkestri iz susednih država i čitavog regiona. Pod festivalskim šatrama na oko 3.000 kvadratnih metara, pored tamburaša, svoje gurmanske specijalitete danonoćno će nuditi desetine virtuoza vojvođanskih kulinarskih specijaliteta. Biće tu ovčijeg paprikaša čobanca, riblje čorbe, gulaša, roštilja... Sve će to garnirati tamburaši svirkom do zore, a naravno za krepljenje duše i tela gostiju obezbeđena su najbolja vina ovih krajeva. Tako će se u Deronjama naći tamburaši iz Mađarske, Rumunije, Austrije, Grčke, Hrvatske, BiH,...

Prikaži ceo tekst

Ovogodišnji "Tamburica fest" biće održan u Deronjama (mesto pored Odžaka) od 1. do 3. jula, a na njemu će nastupiti, osim iz Srbije i najbolji tamburaški orkestri iz susednih država i čitavog regiona.
Pod festivalskim šatrama na oko 3.000 kvadratnih metara, pored tamburaša, svoje gurmanske specijalitete danonoćno će nuditi desetine virtuoza vojvođanskih kulinarskih specijaliteta. Biće tu ovčijeg paprikaša čobanca, riblje čorbe, gulaša, roštilja... Sve će to garnirati tamburaši svirkom do zore, a naravno za krepljenje duše i tela gostiju obezbeđena su najbolja vina ovih krajeva.

Tako će se u Deronjama naći tamburaši iz Mađarske, Rumunije, Austrije, Grčke, Hrvatske, BiH, Crne Gore i Italije.
Specijalni gosti ovogodišnje "Tamburice" biće Zvonko Bogdan, maestro vojvođanske kancone, potom "kralj" srpskog novokomponovanog folka Šaban Šaulić, kao i Dženan Lončarević.

Detaljan program za Tamburica fest 2011. možete preuzeti ovde.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Odžaci
  • Datum:
  • 01.07.2011 15:07
Galerija slika