Youth Fair   |   Novi Sad

Youth Fair je jedinstven događaj koji će okupiti najznačajnije regionalne manifestacije i destinacije za mlade, kao i ključne stejkholdere u okviru zabavne i turističke industrije. Održaće se na centralnom gradskom trgu Novog Sada od 10. do 12. jula, gde će se manifestacije i destinacije regiona predstaviti pred više desetina hiljada Novosađana i posetilaca EXIT festivala, kao i vodećim regionalnim, evropskim i svetskim omladinskim turoperatorima. Program Youth Fair je osmišljen tako da svim učesnicima omogući predstavljanje, promovisanje i međusobno povezivanje, u kombinaciji sa stručnim predavanjima koja će prikazati savremene uvide i predstaviti najvažnije trendove na temu omladinskog turizma...

Prikaži ceo tekst

Youth Fair je jedinstven događaj koji će okupiti najznačajnije regionalne manifestacije i destinacije za mlade, kao i ključne stejkholdere u okviru zabavne i turističke industrije. Održaće se na centralnom gradskom trgu Novog Sada od 10. do 12. jula, gde će se manifestacije i destinacije regiona predstaviti pred više desetina hiljada Novosađana i posetilaca EXIT festivala, kao i vodećim regionalnim, evropskim i svetskim omladinskim turoperatorima.

Program Youth Fair je osmišljen tako da svim učesnicima omogući predstavljanje, promovisanje i međusobno povezivanje, u kombinaciji sa stručnim predavanjima koja će prikazati savremene uvide i predstaviti najvažnije trendove na temu omladinskog turizma i industrije zabave.

Cilj sajma je da se osnuje mreža stejkholdera omladinskog turizma i industrije zabave, radi podizanja sopstvenog poslovanja na viši nivo, boljeg povezivanja i efikasnije realizacije ciljeva od zajedničkog interesa.

Tokom Youth Fair, svako veče na centralnom gradskom trgu biće organizovan atraktivan muzički program.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Novi Sad
  • Datum:
  • 10.07.2012 00:07
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!