VIP Beach Masters - CEV Challenger   |   Novi Sad

Novosadski Vip Challenger turnir u odbojci na pesku jedan je od najjačih u Evropi i okuplja ljubitelje ovog sporta iz celog sveta. Od 4. do 8. jula na novosadskom Štrandu, najbolji odbojkaši Evrope boriće se za plasman i poene na rang listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB), i primamljiv nagradni fond ukupne vrednosti od čak 25.000 evra. Koliko je interesovanje učesnika govori podatak da se za takmičenje prijavilo čak 87 timova iz 29 evropskih zemalja (Austrija, Belgija, Belorusija, Bugarska, Danska, Estonija, Francuska, Finska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Italija, Kipar, Letonija, Mađarska, Nemačka, Norveška,...

Prikaži ceo tekst

Novosadski Vip Challenger turnir u odbojci na pesku jedan je od najjačih u Evropi i okuplja ljubitelje ovog sporta iz celog sveta. Od 4. do 8. jula na novosadskom Štrandu, najbolji odbojkaši Evrope boriće se za plasman i poene na rang listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB), i primamljiv nagradni fond ukupne vrednosti od čak 25.000 evra.

Koliko je interesovanje učesnika govori podatak da se za takmičenje prijavilo čak 87 timova iz 29 evropskih zemalja (Austrija, Belgija, Belorusija, Bugarska, Danska, Estonija, Francuska, Finska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Italija, Kipar, Letonija, Mađarska, Nemačka, Norveška, Poljska, Portugal, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Turska, Ukrajina, Češka, Švedska, Španija i Švajcarska). Ove godine, boje Srbije na Evropskom prvenstvu će braniti 6 muških ekipa.

Za najmlađe posetioce novosadskog turnira Vip Beach Masters biće organizovana škola odbojke na pesku, koju će moći da pohađaju svi zainteresovani mališani starosti do 14 godina, bez obzira na to da li imaju nekog odbojkaškog iskustva ili ne. Za školu nije potrebno prijavljivanje, već samo da deca dođu na terene na plaži Štrand.

Ulaz je slobodan za sve posetioce, a mečevi i zabavni program će trajati tokom celog dana. Organizatori turnira obećavaju dobru zabavu i pozivaju sve ljubitelje sporta i uzavrele atmosfere da tokom vikenda posete novosadski Štrand i pruže podršku našim takmičarima, uživaju u sjajnim mečevima, odličnoj muzici kao i raznovrsnim nagradnim igrama.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Novi Sad
  • Datum:
  • 04.07.2012 00:07
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!