Vinska ulica od Božića do Božića   |   Novi Sad

Manifestacija "Vinska ulica od Božića do Božića" održava se svake godine od kraja decembra do početka januara, obuhvatajući katolički i pravoslavni Božić. Centralno mesto održavanja je Pozorišni trg u Novom Sadu, a manifestacija je obično zatvorena u dane priprema za doček Nove godine. Na mnogobrojnim štandovima izlagači, prvenstveno sa Fruške Gore ali i iz drugih delova naše zemlje, izlažu vina vrhunskog kvaliteta, od kojih je najpoznatija sorta Bermet. Pored vina posetioci mogu da kupe kuvano vino, kuglof, med, ajvar, domaći sir, kao i razne suvenire sa motivima vojvođanske ravnice.

Prikaži ceo tekst

Manifestacija "Vinska ulica od Božića do Božića" održava se svake godine od kraja decembra do početka januara, obuhvatajući katolički i pravoslavni Božić. Centralno mesto održavanja je Pozorišni trg u Novom Sadu, a manifestacija je obično zatvorena u dane priprema za doček Nove godine.

Na mnogobrojnim štandovima izlagači, prvenstveno sa Fruške Gore ali i iz drugih delova naše zemlje, izlažu vina vrhunskog kvaliteta, od kojih je najpoznatija sorta Bermet. Pored vina posetioci mogu da kupe kuvano vino, kuglof, med, ajvar, domaći sir, kao i razne suvenire sa motivima vojvođanske ravnice.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Novi Sad
  • Datum:
  • 21.12.2011 00:12
Galerija slika