Međunarodni festival vina - InterFest   |   Novi Sad

Na novosadskom centralnom gradskom Trgu slobode od 30. juna do 2. jula biće održan tradicionalni osmi po redu Međunarodni festival vina "InterFest 2011", jedan od najvećih vinskih festivala Osim domaćih vinarija svoja najbolja vina ove godine predstaviti i 100 proizvođača iz 10 evropskih zemalja. Ekskluzivitet ovogodišnjeg "InterFesta" dolazi iz Mađarske, koja će osim predstavljanja najkvalitetnijih vina iz 15 vinarija, predstaviti svoje jedinstvene gastro-specijalitete koje će pripremati vrhunski majstori kulinarskih veština iz ove susedne države. Ulaz je besplatan, a ljubitelji vina moći će na blagajnama "Interfesta", da kupe degustacione čaše po ceni od 150 dinara. Istovremeno, posetioci ...

Prikaži ceo tekst

Na novosadskom centralnom gradskom Trgu slobode od 30. juna do 2. jula biće održan tradicionalni osmi po redu Međunarodni festival vina "InterFest 2011", jedan od najvećih vinskih festivala

Osim domaćih vinarija svoja najbolja vina ove godine predstaviti i 100 proizvođača iz 10 evropskih zemalja.
Ekskluzivitet ovogodišnjeg "InterFesta" dolazi iz Mađarske, koja će osim predstavljanja najkvalitetnijih vina iz 15 vinarija, predstaviti svoje jedinstvene gastro-specijalitete koje će pripremati vrhunski majstori kulinarskih veština iz ove susedne države.
Ulaz je besplatan, a ljubitelji vina moći će na blagajnama "Interfesta", da kupe degustacione čaše po ceni od 150 dinara. Istovremeno, posetioci će moći da kupe i vaučere za degustaciju vina po ceni od 50 i 100 dinara.

Posetioce "InterFesta" tokom tri dana zabavljaće domaći ženski bend "D Frajle" (The Frajle), orkestar Aleksandra Dujina, potom novosadski, takođe ženski bend "Studio Alektik", kao i najpoznatiji tamburaški sastavi.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Novi Sad
  • Datum:
  • 30.06.2011 15:06
Galerija slika