Međunarodni sajam opreme za ugostiteljstvo i izložba hrane i pića 2011.   |   Novi Sad

Po 17. put na Novosadskom sajmu održava se Međunarodni sajam opreme za ugostiteljstvo i izložba hrane i pića. Ovaj Sajam je jedan od najstarijih sajmova Novosadskog sajma. S obzirom da se održava u sklopu 44. Sajma turizma, proizvođači prehrambenih finalnih proizvoda će biti u mogućnosti da svoje proizvode prezentuju turističkim i ugostiteljskim centrima iz zemlje i inostranstva. Među domaćim proizvodima koji se ističu kvalitetom, na Sajmu koji je član Svetske sajamske organizacije (UFI), od 1978. godine, tradicionalno se  predstavljaju hrana i piće stranih kompanija koje su ostvarili ili tek nastoje da realizuju značajno učešće na tržištu Srbije. Sadržina izlaganja: -...

Prikaži ceo tekst

Po 17. put na Novosadskom sajmu održava se Međunarodni sajam opreme za ugostiteljstvo i izložba hrane i pića. Ovaj Sajam je jedan od najstarijih sajmova Novosadskog sajma. S obzirom da se održava u sklopu 44. Sajma turizma, proizvođači prehrambenih finalnih proizvoda će biti u mogućnosti da svoje proizvode prezentuju turističkim i ugostiteljskim centrima iz zemlje i inostranstva.

Među domaćim proizvodima koji se ističu kvalitetom, na Sajmu koji je član Svetske sajamske organizacije (UFI), od 1978. godine, tradicionalno se  predstavljaju hrana i piće stranih kompanija koje su ostvarili ili tek nastoje da realizuju značajno učešće na tržištu Srbije.

Sadržina izlaganja:
- Prerađevine od mesa i mleka
- Pekarski i konditorski proizvodi
- Mlinarski proizvodi, testenina
- Sveža i konzervisana riba
- Smrznuta i konzervisana hrana
- Alkoholna i bezalkoholna pića
- Instant jela
- Kafa
- Začini
- Oprema za mlinsko-pekarsku industriju
- Stručna literatura

Ove godine predstaviće se 12 izlagača:
- FRIGO ŽIKA SOKO, RUMA
- BP EUROGROUP, BEOGRAD
- LA DORICA, BEOGRAD
- FINGAS S.R.L., ITALIJA
- CROWN COOL, SUBOTICA
- ENERGO TIPPO, BEOGRAD
- 2D SOFT, NOVI SAD
- LINUM, ČONOPLJA
- MS INŽENJERING, NOVI SAD
- BLUE GLASS, NOVI SAD
- WINTERHALTER, BEOGRAD
- ADVERSUS, SUBOTICA

Detalje o izlagačima možete da pogledate ovde.

17. Međunarodni sajam opreme za ugostiteljstvo i izložba hrane i pića će se održati u hali “MASTER”, a mapu izložbenog prostora možete pogledati ovde.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Novi Sad
  • Datum:
  • 28.09.2011 00:09
Galerija slika