Međunarodni sajam "Lorist"   |   Novi Sad

Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta „Lorist“ održaće se od 25. do 30. septembra na Novosadskom sajmu. Sajam „Lorist“ će i ove godine biti bogat ponudom i novitetima. Nastupiće proizvođači, zastupnici i distributeri lovačke, ribolovačke opreme i pratećeg pribora najpoznatijih brendova. U izložbenom delu, namenjenom ljubiteljima lova i streljaštva, biće predstavljeno lovačko i sportsko naoružanje, a poseban doprinos u segmentu šumarstva daće nastup JP „Vojvodinašume“, koje će na otvorenom prostoru, ispred Hale 1 Novosadskog sajma, predstaviti šumarsku mehanizaciju, poligon za sekače motornom testerom, a na štandu u Hali 1, organizovaće izložbu lovačkih trofeja. Dan...

Prikaži ceo tekst

Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta „Lorist“ održaće se od 25. do 30. septembra na Novosadskom sajmu.

Sajam „Lorist“ će i ove godine biti bogat ponudom i novitetima. Nastupiće proizvođači, zastupnici i distributeri lovačke, ribolovačke opreme i pratećeg pribora najpoznatijih brendova.

U izložbenom delu, namenjenom ljubiteljima lova i streljaštva, biće predstavljeno lovačko i sportsko naoružanje, a poseban doprinos u segmentu šumarstva daće nastup JP „Vojvodinašume“, koje će na otvorenom prostoru, ispred Hale 1 Novosadskog sajma, predstaviti šumarsku mehanizaciju, poligon za sekače motornom testerom, a na štandu u Hali 1, organizovaće izložbu lovačkih trofeja.

Dan šumarstva održava se u četvrtak, 27. septembra, Dan lovstva biće održan u subotu, 29. septembra, a Sajam će obeležiti izložbe lovačkih trofeja, Festival sporta „Gym Fest“, izložba i berza sitnih životinja. U istom terminu održavaju se i Sajam hortikulture, Sajam „Eko – svet“ i Sajam šumarstva.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Novi Sad
  • Datum:
  • 25.09.2012 00:09
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!