Somovijada   |   Mali Zvornik

Sportsko-turistička manifestacija "Somovijada" biće održana po četrnaesti put, 30. i 31. jula na Drinskom jezeru u Malom Zvorniku. Prijave se primaju do 29. jula, a takmičenje u lovu soma "valaricom" i "bućkom" iz čamca odvijaće se na šest kilometara dugoj stazi jezera. Očekuje se učešće oko 80 ribolovaca iz Srbije i zemalja u okruženju. Organizatori su Turistička organizacija i Udruženje sportskih ribolovaca "Drinsko jezero" iz Malog Zvornika, a pokrovitelj je opština Mali Zvornik. Na prošlogodišnjoj "Somovijadi" učestvovala su 83 takmičara, a pobednik je bio Goran Mijatović iz Drinjače kod Zvornika, sa ulovljenim somom teškim 10...

Prikaži ceo tekst

Sportsko-turistička manifestacija "Somovijada" biće održana po četrnaesti put, 30. i 31. jula na Drinskom jezeru u Malom Zvorniku.
Prijave se primaju do 29. jula, a takmičenje u lovu soma "valaricom" i "bućkom" iz čamca odvijaće se na šest kilometara dugoj stazi jezera. Očekuje se učešće oko 80 ribolovaca iz Srbije i zemalja u okruženju.

Organizatori su Turistička organizacija i Udruženje sportskih ribolovaca "Drinsko jezero" iz Malog Zvornika, a pokrovitelj je opština Mali Zvornik.

Na prošlogodišnjoj "Somovijadi" učestvovala su 83 takmičara, a pobednik je bio Goran Mijatović iz Drinjače kod Zvornika, sa ulovljenim somom teškim 10 kilograma i 780 grama.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Mali Zvornik
  • Datum:
  • 30.07.2011 06:07
Galerija slika