Trka za srećnije detinjstvo   |   Lebane

Već niz godina Crveni krst Lebane organizuje tradicionalnu "Trku za srećnije detinjstvo". Ovo je, inače, manifestacija Nacionalnog drštva Crvenog krsta Srbije. Cilj ove humanitarno sportske manifestacije je razvijanje svesti o zdravstvenoj prevenciji, formiranje zdravog stila života i obezbeđenje sredstava za poboljšanje pložaja ugroženih kategorija dece u opštini Lebane. Trka se odvija u centru grada, tačnije na pešačkoj zoni, a učestvjuje pet starosnih kategorija dece, i to deca predškolskog uzrasta i deca do četvrtog razreda osnovne škole.

Prikaži ceo tekst

Već niz godina Crveni krst Lebane organizuje tradicionalnu "Trku za srećnije detinjstvo". Ovo je, inače, manifestacija Nacionalnog drštva Crvenog krsta Srbije.

Cilj ove humanitarno sportske manifestacije je razvijanje svesti o zdravstvenoj prevenciji, formiranje zdravog stila života i obezbeđenje sredstava za poboljšanje pložaja ugroženih kategorija dece u opštini Lebane.

Trka se odvija u centru grada, tačnije na pešačkoj zoni, a učestvjuje pet starosnih kategorija dece, i to deca predškolskog uzrasta i deca do četvrtog razreda osnovne škole.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Lebane
  • Datum:
  • 06.10.2011 00:10
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!