Međuokružna smotra amaterskih pozorišta   |   Lebane

Svake goidne se u Lebanu tradicionalno održava Međuokružna smotra amaterskih pozorišta. Organizator ove manifestacije je Dom kulture "Radan" Lebane, uz podršku Skupštine opštine Lebane. Publici se uglavnom predstavi desetak ansambla. Za decu su predviđeni popodnevni, a za odrasle večernji termini izvođenja predstava. Kao jedan od izvođača u kategoriji dečijih predstava je i "Povetarac", dramska sekcija pri Domu kulture "Radan", dok je zanimljivo da za one starije predstave izvodi teatar "Gimnazijalac" kojeg čine učenici Lebanske gimnazije. Takođe, učesnici su i pozorišne družine iz Niša, Prokuplja, Leskovca, Pirota, Dimitrovgrada i Aleksinca.

Prikaži ceo tekst

Svake goidne se u Lebanu tradicionalno održava Međuokružna smotra amaterskih pozorišta. Organizator ove manifestacije je Dom kulture "Radan" Lebane, uz podršku Skupštine opštine Lebane.

Publici se uglavnom predstavi desetak ansambla. Za decu su predviđeni popodnevni, a za odrasle večernji termini izvođenja predstava.
Kao jedan od izvođača u kategoriji dečijih predstava je i "Povetarac", dramska sekcija pri Domu kulture "Radan", dok je zanimljivo da za one starije predstave izvodi teatar "Gimnazijalac" kojeg čine učenici Lebanske gimnazije. Takođe, učesnici su i pozorišne družine iz Niša, Prokuplja, Leskovca, Pirota, Dimitrovgrada i Aleksinca.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Lebane
  • Datum:
  • 17.05.2011 00:05
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!