Festival "Ljubav i vino"   |   Lebane

U mnogim gradovima Srbije kao i u Lebanu februar je mesec ljubavi i vina. Tim povodom se 14. febrara se održava festival "Ljubav i vino" čime se obeležava dan Svetog Trifuna zaštitnika vina, vinograda i vinogradara, kao i dan Svetog Valentina zaštitnika ljubavi i zaljubljenih. Ovu manifestaciju prati bogat muzički i kulturno-umetnički program kao što je nastup hora i orkestra "Justiniana prima", nastup kulturno-umetničkog društva i muzičara iz Jablaničkog okruga. Takođe, ovom prilikom se orezuju čokoti i uz put dele cveće i poljubci.

Prikaži ceo tekst

U mnogim gradovima Srbije kao i u Lebanu februar je mesec ljubavi i vina. Tim povodom se 14. febrara se održava festival "Ljubav i vino" čime se obeležava dan Svetog Trifuna zaštitnika vina, vinograda i vinogradara, kao i dan Svetog Valentina zaštitnika ljubavi i zaljubljenih.
Ovu manifestaciju prati bogat muzički i kulturno-umetnički program kao što je nastup hora i orkestra "Justiniana prima", nastup kulturno-umetničkog društva i muzičara iz Jablaničkog okruga. Takođe, ovom prilikom se orezuju čokoti i uz put dele cveće i poljubci.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Lebane
  • Datum:
  • 14.02.2012 00:02
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!