Šumadija fest   |   Kragujevac

Šumadija fest je dvodnevna manifestacija iz oblasti kuture koja pored muzičkih događaja uključuje i aktivnosti iz umetnosti i ekologije. Zvanično prvi festival je održan 27.08.2011. i promovisao je različite muzičke pravce . Motiv za pokretanje festivala je da se u srcu Šumadije pokrene događaj koji će se svake godine dešavati u isto vreme i koji će doprineti kvalitetnijem društvenom životu mladih i okupiti veliki broj domaćih i stranih posetilaca. Drugo po redu izdanje kragujevačkog Šumadija Festa održaće se 24. i 25. avgusta na platou ispred Kragujevačkog gradskog sajma. Sam prostor je idealan za održavanje letnjeg festivala pošto...

Prikaži ceo tekst

Šumadija fest je dvodnevna manifestacija iz oblasti kuture koja pored muzičkih događaja uključuje i aktivnosti iz umetnosti i ekologije. Zvanično prvi festival je održan 27.08.2011. i promovisao je različite muzičke pravce . Motiv za pokretanje festivala je da se u srcu Šumadije pokrene događaj koji će se svake godine dešavati u isto vreme i koji će doprineti kvalitetnijem društvenom životu mladih i okupiti veliki broj domaćih i stranih posetilaca.

Drugo po redu izdanje kragujevačkog Šumadija Festa održaće se 24. i 25. avgusta na platou ispred Kragujevačkog gradskog sajma. Sam prostor je idealan za održavanje letnjeg festivala pošto može da primi veliki broj ljudi, na samom je ulazu u grad i ne remeti javni red i mir. Planirano je postavljanje dva stage-a i poseban deo sa VIP tribinama ispred main stage-a.

Program festivala je bogat, a zastupljeni su različiti muzički pravci kao i različite sfere umetnosti. Umetničke i sportske manifestacije i prateći sadržaji će se održavati na platou i na glavnom stage-u.

Učesnici na Šumadija festu su TDI Party Crew, Makao band, Zabranjeno Pušenje, Vatra, Orthodox Celts, Del Arno Bend, Demo bendovi koji su pobedili na konkursu za nastup demo bendova na Šumadija Festu 2012 (Brainwashed, Empathy, Deadly Mosh, The Bite)...

Cena ulaznice za prvi dan festivala iznosi 400,00 RSD, za drugi 300,00 RSD, dok je cena kompleta za oba dana 600,00 RSD

PROGRAM

Petak, 24. avgust 2012.
Orthodox Celts
Zabranjeno Pušenje
Del Arno Band
Vatra
CHBS
The Bite
Stars Inc
Empathy
Brainwashed
Deadly Mosh

Subota, 25.avgust 2012.
TDI Party Crew (DJ Marko Španac, MC POP, DJ Kizma)
Makao Band
DJ Muki
DJ Denis Herman
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Kragujevac
  • Datum:
  • 24.08.2012 00:08
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!