ŠUMAdija fest   |   Kragujevac

Ove godine 27. avgusta se odrzava prvi ŠUMAdija fest, u organizaciji caffe cluba Nemam Ve De i Udruženja studenata FILUM-a na prostoru Gradskog sajmišta u Kragujevcu. Ideja je da se na festivalu okupe mladi iz Šumadije i Pomoravlja, a  i šire, i da se na njemu pojave umetnici iz sveta rock'n'rolla, reggae, funky, electro, acid jazz, world music...Prostor na kome će se održati Festival je dobro poznat kragujevačkoj publici, jer su i do sada tamo nastupali mnogi izvodjači iz različitih muzičkih pravaca. Cilj Festivala je da urbanom muzikom okupi mlade iz regiona  podjednake polne zastupljenosti.

Prikaži ceo tekst

Ove godine 27. avgusta se odrzava prvi ŠUMAdija fest, u organizaciji caffe cluba Nemam Ve De i Udruženja studenata FILUM-a na prostoru Gradskog sajmišta u Kragujevcu.

Ideja je da se na festivalu okupe mladi iz Šumadije i Pomoravlja, a  i šire, i da se na njemu pojave umetnici iz sveta rock'n'rolla, reggae, funky, electro, acid jazz, world music...Prostor na kome će se održati Festival je dobro poznat kragujevačkoj publici, jer su i do sada tamo nastupali mnogi izvodjači iz različitih muzičkih pravaca.

Cilj Festivala je da urbanom muzikom okupi mlade iz regiona  podjednake polne zastupljenosti.

Za prvi ŠUMAdija fest dogovoreni su nastupi sledećih izvodjača:

- Nikad Spremni-Užice
- Dark Sky - Kosovska Mitrovica
- Boneyard-Kragujevac
- Istok Iza-Kragujevac,

Grupe SUNSHINE  i YU GRUPA će biti headlineri Festivala, a pored njih nastupiće DJ Sevdah Baby i DJ Flip, koji će i zatvoriti festival.

Očekuje se poseta od najmanje 5000 ljudi, uglavnom pripadnika mladje populacije iz celog regiona.
Cena karte do 20. avgusta biće 500 dinara, a od 21. do 27. avgusta 600 dinara. Karte se mogu kupiti u svim gradovima Šumadije i Pomoravlja.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Kragujevac
  • Datum:
  • 27.08.2011 19:08
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!