Lovefest promo žurka   |   Kragujevac

Svi obožavaoci house muzike i Lovefesta imaće priliku da 20. i 21. jula uživaju uz Silicone Soul i DJ Ian Pooley-a u Zastavinoj bašti u Kragujevcu. Lovefest, jedan od najpoznatijih festivala elektronske muzike u Centralnoj Srbiji, organizovaće promo žurke na kojima će nastupiti dva velika imena iz sveta elektronske muzike. Duo Silicone Soul koji čine Graeme Reedie i Craig Morrison dobro je poznat ovdašnjoj publici, a ovog puta specijalno dolaze da bi se predstavili Kragujevčanima. Tokom 20 godina, Silicone Soul su objavili četiri studijska, četiri kompilacijska albuma, kao i desetine singlova i remiksa. Osnovali su i svoju...

Prikaži ceo tekst

Svi obožavaoci house muzike i Lovefesta imaće priliku da 20. i 21. jula uživaju uz Silicone Soul i DJ Ian Pooley-a u Zastavinoj bašti u Kragujevcu. Lovefest, jedan od najpoznatijih festivala elektronske muzike u Centralnoj Srbiji, organizovaće promo žurke na kojima će nastupiti dva velika imena iz sveta elektronske muzike.

Duo Silicone Soul koji čine Graeme Reedie i Craig Morrison dobro je poznat ovdašnjoj publici, a ovog puta specijalno dolaze da bi se predstavili Kragujevčanima. Tokom 20 godina, Silicone Soul su objavili četiri studijska, četiri kompilacijska albuma, kao i desetine singlova i remiksa. Osnovali su i svoju izdavačku kuću "Darkroom Dubs“. Publici širom sveta najpoznatiji su po house klasiku „Right On“.

Ian Pooley, pionir house muzike, je nemački DJ i producent. Njegova muzika se najčešće definiše kao house ili tech house sa prizvucima brazilskih tonova. Pored sopstvenih projekata Pooley je radio obrade poznatih izvođača, a neki od njih su The Cardigans, Daft Punk, Carl Cox i Bob Sinclar. Obožavaocima je najpoznatiji po stvarima kao što su „Chord memory“, „Coracao Tambor“ i „Balmes“.

Na Lovefest promo žurci 20. jula nastupiće i novosadski DJ Fakir, a 21. jula publici će se predstaviti Nikola Vemić, poznati DJ iz Kraljeva i niški DJ Dimiz.

Pred domaćom publikom priliku da nastupe su dobila i dva kragujevačka DJ-a izabrana putem Lovefest konkursa „Mlade nade“. U petak 20. jula, nastupiće DJ Fascenario dok će DJ Nikola Milić nastupiti drugog dana promo žurke.

Dvodnevna karta za Lovefest promo žurku iznosi 500,00 RSD, a karta za sve tri večeri Lovefest-a može već sada da se kupi po promotivnoj ceni od 999,00 RSD. Svi posetioci koji prethodno kupe kartu za Lovefest moći će besplatno da uđu na promotivne žurke u Kragujevcu.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Kragujevac
  • Datum:
  • 20.07.2012 00:07
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!