Warrior's Dance Festival   |   Beograd

Čuvena britanska grupa The Prodigy i AAA Production ekskluzivno i sa ponosom predstavljaju „Warrior's Dance Festival“ (WDF) koji je zakazan za subotu, 15. septembar 2012. godine sa početkom u 17.00h. Festival će biti održan u Beogradu na Kalemegdanskoj tvrđavi, lokaciji koju je kao najimpozantniju odabrao sam bend. „Warrior's Dance Festival“ Beograd je osmisljen od strane članova grupe The Prodigy i predstaviće najkvalitetniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će obezbediti širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dve dodatne bine naziva...

Prikaži ceo tekst

Čuvena britanska grupa The Prodigy i AAA Production ekskluzivno i sa ponosom predstavljaju „Warrior's Dance Festival“ (WDF) koji je zakazan za subotu, 15. septembar 2012. godine sa početkom u 17.00h. Festival će biti održan u Beogradu na Kalemegdanskoj tvrđavi, lokaciji koju je kao najimpozantniju odabrao sam bend.

„Warrior's Dance Festival“ Beograd je osmisljen od strane članova grupe The Prodigy i predstaviće najkvalitetniji program današnje muzičke scene, zasnovan na smeloj kreaciji i ideji koja favorizuje brze, tvrde ritmove i gitare. Festival obećava da će obezbediti širok spektar zabave i koncerte na glavnoj i još dve dodatne bine naziva „Take Me To The Hospital“ i „Invaders Must Die“.

Koncertima će se predstavljati specijalni gosti iz Srbije i inostranstva, a na festivalskoj lokaciji će biti postavljene i razne umetničke instalacije, inspirisane futurističkom industrial tematikom, sa naravno moćnim centralnim nastupom grupe The Prodigy, koja će tom prilikom ekskluzivno za našu publiku predstaviti deo najnovijeg materijala najavljenog za 2012. godinu.

Na prvom izdanju „Warrior's Dance Festivala“ u Beogradu će pored benda The Prodigy, kojem će ovo biti jedan od ekskluzivnih koncerata ove godine, kao specijalni gost nastupiti predvodnik nove generacije ekstremne elektronske muzike, revolucionarni i progresivni Skrillex. Jaku domaću podršku će pružiti crossover dub reaggae povratnici Eyesburn, i punkeri za sva vremena - Ritam Nereda i Goblini.

Programska težnja festivala je i da se istaknu novi trendovi, pa će tako svoju muziku na festivalu predstaviti i electro punk-pop heroine Lollobrigida, psihodelična electro rock senzacija Petrol, kao i grupe čije vreme tek dolazi - industrial pioniri DreddUp, i alternativi rock bend Hype, čiji se debi album s nestrpljenjem očekuje.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 2.990,00 RSD, dok će puna cena iznositi 3.990,00 RSD, a u prodaji će se naći i ulaznice za specijalanu RIP zonu po ceni od 4.990,00 RSD
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 15.09.2012 00:09
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!