Sajam turizma   |   Beograd

Sajam turizma u Beogradu iz godine u godinu dobija na značaju, jer je postao važno mesto okupljanja turističkih poslanika iz jugoistočne Evrope. To je jedna od najposećenijih sajamskih manifestacija, jer se tih dana aranžmani prodaju po znatno nižim cenama. Međunarodni sajam turizma je vodeća sajamska manifestacija iz ove oblasti privrede u regionu, održava se sredinom Februara meseca. 2003. godine Sajam turizma Beograd je primljen u članstvo Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova (ETTFA) u kojoj je članstvo omogućeno po kriterijumima kvaliteta. Na osnovu visokih standarda kojih se ovaj Sajam pridržava, članstvo je potvrđeno i u Svetskoj asocijaciji turističkih poslovnih sajmova...

Prikaži ceo tekst

Sajam turizma u Beogradu iz godine u godinu dobija na značaju, jer je postao važno mesto okupljanja turističkih poslanika iz jugoistočne Evrope. To je jedna od najposećenijih sajamskih manifestacija, jer se tih dana aranžmani prodaju po znatno nižim cenama. Međunarodni sajam turizma je vodeća sajamska manifestacija iz ove oblasti privrede u regionu, održava se sredinom Februara meseca.

2003. godine Sajam turizma Beograd je primljen u članstvo Evropske asocijacije turističkih poslovnih sajmova (ETTFA) u kojoj je članstvo omogućeno po kriterijumima kvaliteta. Na osnovu visokih standarda kojih se ovaj Sajam pridržava, članstvo je potvrđeno i u Svetskoj asocijaciji turističkih poslovnih sajmova (ITTFA), u koju je ETTFA prerasla. Trud da se pravovremenim planiranjem i dobrom organizacijom nastavi razvoj ove veoma značajne turističke manifestacije rezultira sve većim brojem izlagača iz zemlje iz inostranstva, kao i sve većom zainteresovanošću za posetu Sajmu, bilo da je reč o poslovnim posetiocima ili posetama javnosti.


Adresa:
Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 24.02.2011 10:02
Galerija slika