Noć reklamoždera   |   Beograd

Noć reklamoždera je "revija" najboljih reklamnih spotova najbolje svetske, ali i domaće produkcije. Ova manifestacija se održava jednom godišnje u 50 zemalja sveta, i više od 150 svetskih metropola, i traje celu noć. Kod nas se već godinama održava u Beogradu u Sava Centru, i to dve večeri za redom, a od 2010. godine prvi put se održava i u Novom Sadu. Beogradska Noć reklamoždera se u svetu smatra za jednu od vodećih po fantastičnoj atmosferi. Publika, uglavnom mladi progresivni ljudi, imaju priliku da svojim aplauzom ili zviždukom ocene reklamu. Ukoliko ste ljubitelji reklama, ne propustite ovu manifestaciju...

Prikaži ceo tekst

Noć reklamoždera je "revija" najboljih reklamnih spotova najbolje svetske, ali i domaće produkcije. Ova manifestacija se održava jednom godišnje u 50 zemalja sveta, i više od 150 svetskih metropola, i traje celu noć.
Kod nas se već godinama održava u Beogradu u Sava Centru, i to dve večeri za redom, a od 2010. godine prvi put se održava i u Novom Sadu.

Beogradska Noć reklamoždera se u svetu smatra za jednu od vodećih po fantastičnoj atmosferi. Publika, uglavnom mladi progresivni ljudi, imaju priliku da svojim aplauzom ili zviždukom ocene reklamu. Ukoliko ste ljubitelji reklama, ne propustite ovu manifestaciju i priliku da vas očaraju kreativne ideje i pozitivne vibracije koju pruža ova multimedijalna umetnost.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 13.01.2011 19:01
Galerija slika