Međunarodni susret dece Evrope - Radost Evrope   |   Beograd

Međunarodni susret dece Evrope - Radost Evrope je tradicionalni događaj koji slavi mir, prijateljstvo, slobodu, igru i dečju radost, i održava se u Beogradu još od 1969. godine povodom Svetskog dana deteta. Ovaj događaj deci koja u njemu učestvuju nudi mogućnost da se međusobno upoznaju i da uspostave trajna prijateljstva. Raznovrsni program koji ovaj događaj nudi uključuje različite društvene subjekte: beogradske osnovne škole, državne institucije, medije, brojne javne i privatne oranizacije i preduzeća. Ovogodišnja manifestacija će se održati od 1. do 5. oktobra 2011. godine u Beogradu. Kako je 2011. godina rezolucijom Generalne skupštine UN proglašena Internacionalnom...

Prikaži ceo tekst

Međunarodni susret dece Evrope - Radost Evrope je tradicionalni događaj koji slavi mir, prijateljstvo, slobodu, igru i dečju radost, i održava se u Beogradu još od 1969. godine povodom Svetskog dana deteta. Ovaj događaj deci koja u njemu učestvuju nudi mogućnost da se međusobno upoznaju i da uspostave trajna prijateljstva.

Raznovrsni program koji ovaj događaj nudi uključuje različite društvene subjekte: beogradske osnovne škole, državne institucije, medije, brojne javne i privatne oranizacije i preduzeća.

Ovogodišnja manifestacija će se održati od 1. do 5. oktobra 2011. godine u Beogradu. Kako je 2011. godina rezolucijom Generalne skupštine UN proglašena Internacionalnom godinom šuma, Odbor manifestacije se opredelio da tema 42. Susreta dece Evrope bude „Kad bi drveće hodalo“ po  nazivu pesme značajnog stvaraoca za decu,  Grigora Viteza.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 01.10.2011 00:10
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!