Međunarodna izložba pasa svih rasa - CACIB   |   Beograd

Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB održava se dva puta godišnje na Beogradskom sajmu, u proleće označava početak kinološke sezone i na jesen kada označava kraj kinološke sezone u našoj zemlji. Na CACIB-u u Beogradu svake godine takmiči se preko 1200 pasa svih rasa iz preko 30 zemalja. Pse ocenjuje više od 20 eminentnih međunarodnih kinoloških sudija iz zemlje i inostranstva. Psi se takmiče u lepoti u kategorijama baby, junior, mladi, intermedia, zreli, veterani, šampioni i razred radnih pasa. Najlepši psi dobijaju prigodne nagrade - pehare, diplome, hrana za pse.

Prikaži ceo tekst

Međunarodna izložba pasa svih rasa CACIB održava se dva puta godišnje na Beogradskom sajmu, u proleće označava početak kinološke sezone i na jesen kada označava kraj kinološke sezone u našoj zemlji. Na CACIB-u u Beogradu svake godine takmiči se preko 1200 pasa svih rasa iz preko 30 zemalja. Pse ocenjuje više od 20 eminentnih međunarodnih kinoloških sudija iz zemlje i inostranstva.
Psi se takmiče u lepoti u kategorijama baby, junior, mladi, intermedia, zreli, veterani, šampioni i razred radnih pasa. Najlepši psi dobijaju prigodne nagrade - pehare, diplome, hrana za pse.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 21.08.2011 00:08
Galerija slika