IV Beogradska regata   |   Beograd

Beogradska regata je manifestacija na reci Savi kojom organizatori nastoje da podstaknu povratak Beograđana na reke i promoviše rafting kao sport i vid turizma. Četvrta Beogradska regata biće odražana 12. avgusta na ruti od Makiša do starog kupališta na Adi Ciganliji, u dužini od ukupno 6,5 km. Na Beogradskoj regati mogu učestvovati svi, bez obzira da li poseduju svoje plovilo ili ne. Ukoliko posedujete svoje plovilo, potrebno je da ga registrujete kod organizatora na dan regate u periodu od 8.00h do 10.00h. Ukoliko učestvujete motornim čamcem, on mora biti registrovan i njime mora upravljati osoba koja poseduje...

Prikaži ceo tekst

Beogradska regata je manifestacija na reci Savi kojom organizatori nastoje da podstaknu povratak Beograđana na reke i promoviše rafting kao sport i vid turizma. Četvrta Beogradska regata biće odražana 12. avgusta na ruti od Makiša do starog kupališta na Adi Ciganliji, u dužini od ukupno 6,5 km.

Na Beogradskoj regati mogu učestvovati svi, bez obzira da li poseduju svoje plovilo ili ne. Ukoliko posedujete svoje plovilo, potrebno je da ga registrujete kod organizatora na dan regate u periodu od 8.00h do 10.00h. Ukoliko učestvujete motornim čamcem, on mora biti registrovan i njime mora upravljati osoba koja poseduje dozvolu za upravljanje motornim čamcem. Registracija za učesnike regate sa svojim plovilom iznosi 200,00 RSD po osobi.

Ukoliko ne posedujete svoje plovilo, a želeli biste da učestvujete na regati, možete rezervisati mesto u nekom od čamaca organizatora po ceni od 500,00 RSD po osobi. Sva plovila koja učestvuju na regati moraju biti registrovana kod organizatora regate. U cenu registracije je uključen i ručak na cilju regate, kao i učešće u rafting trci head-to-head i turniru u odbojci na pesku.

Po završetku regate, biraće se najveselija posada, a jedini kriterijum je da tokom samog spusta posada ima dovoljno pozitivne energije koju će prenositi na druge učesnike regate.

PROGRAM IV BEOGRADSKE REGATE

09:00h - Okupljanje na startu regate. Registracija i priprema plovila za ulazak u reku
11:00h - Start regate
14:00h - Dolazak na cilj regate
14:30h - Početak sportsko-rekreativnog dela regate. Start rafting trke discipline head-to-head
15:00h - Proglašenje pobednika rafting trke. Početak turnira u odbojci na pesku
19:00h - Proglašenje pobednika turnira u odbojci na pesku i ukupnog pobednika
20:00h - Kraj regate

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 12.08.2012 00:08
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!