Hip Hop Festival "Svi kao jedan"   |   Beograd

Drugi po redu hip hop festival „Svi kao jedan“ biće održan ove godine 30. i 31. avgusta i 01. septembra, u skejt parku na Ušću i vodi vas na trodnevno putovanje kroz hip hop kulturu sa više od 50 domaćih i stranih izvođača koji će beogradski skejt park pretvoriti u prestonicu hip hopa na Balkanu. Program koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, svim obožavateljima hip hop kulture donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim stage-om, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje...

Prikaži ceo tekst

Drugi po redu hip hop festival „Svi kao jedan“ biće održan ove godine 30. i 31. avgusta i 01. septembra, u skejt parku na Ušću i vodi vas na trodnevno putovanje kroz hip hop kulturu sa više od 50 domaćih i stranih izvođača koji će beogradski skejt park pretvoriti u prestonicu hip hopa na Balkanu.

Program koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, svim obožavateljima hip hop kulture donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i break dance-u, festivalsko selo sa dnevnim stage-om, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.

Poslednjeg vikenda avgusta skejt park na Ušću će biti centar hip hop kulture u regionu, koji će okupiti nekoliko hiljada mladih ljudi i pružiti im do sada neviđene sadržaje objedinjujući uličnu umetnost, alternativne sportove i crni zvuk u jednu sveobuhvatnu celinu, dajući ovom događaju pravu festivalsku dimenziju.

Cilj ovog festivala biće da svoje posetioce upozna sa svim elementima hip hop kulture i njenim nastankom i razvojem do danas, kao i da motiviše mlade generacije da razvijaju kreativnost kroz upoznavanje alternativnim umetnostima i sportom.

Do festivala nas očekuje nekoliko promo žurki, premijera filma „Svi kao jedan“ kao i hip hop karavan koji će obići najveće gradove u Srbiji.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 30.08.2012 00:08
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!