Grin skrin fest   |   Beograd

Drugi beogradski Međunarodni festival ekološkog filma "Grin skrin fest", sa ovogodišnjom temom šuma i šumski ekosistemi održaće se od 14.- 16. novembra u beogradskom Sava centru. Međunarodni festival ekološkog filma je događaj koji okuplja ljude spremne da doprinesu poboljšanju životne sredine. Prvi 'Grin Skin Fest' održan je u novembru prošle godine u Sava centru, kada je više od 3.000 posetilaca uživalo u 58 filmova. Do 10. oktobra otvoren konkurs za prijavljivanje autorskih radova za prikazivanje na Festivalu u više kategorija - amaterski film, kratki film i TV format.

Prikaži ceo tekst

Drugi beogradski Međunarodni festival ekološkog filma "Grin skrin fest", sa ovogodišnjom temom šuma i šumski ekosistemi održaće se od 14.- 16. novembra u beogradskom Sava centru.

Međunarodni festival ekološkog filma je događaj koji okuplja ljude spremne da doprinesu poboljšanju životne sredine.

Prvi 'Grin Skin Fest' održan je u novembru prošle godine u Sava centru, kada je više od 3.000 posetilaca uživalo u 58 filmova.

Do 10. oktobra otvoren konkurs za prijavljivanje autorskih radova za prikazivanje na Festivalu u više kategorija - amaterski film, kratki film i TV format.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 14.11.2011 00:11
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!