ForestFest   |   Beograd

ForestFest je organizacija inspirisana prirodom, i u skladu sa njom i funkcioniše, festival je Open-air karaktera na jedinstvenoj lokaciji, sa najlepšim pogledom na Beograd. Program festivala je raznovrstan, od edukativnih i kreativnih radionica, dečjeg programa, pozorišta i filma ,do atraktivnog i bogatog muzičkog sadržaja. Boravak na Festivalu stvara priliku da, pored slušanja omiljenog benda, posetioci vide, čuju i nauče nesto novo, pre svega o ličnom doprinosu i dobitku u očuvanju životne sredine. Osnovni cilj ForestFesta je okupljanje i pomaganje mladih autora iz različitih oblasti umetnosti, kao i svih drugih mladih koji se bave različitim kulturnim ili dobrotvornim...

Prikaži ceo tekst

ForestFest je organizacija inspirisana prirodom, i u skladu sa njom i funkcioniše, festival je Open-air karaktera na jedinstvenoj lokaciji, sa najlepšim pogledom na Beograd. Program festivala je raznovrstan, od edukativnih i kreativnih radionica, dečjeg programa, pozorišta i filma ,do atraktivnog i bogatog muzičkog sadržaja.

Boravak na Festivalu stvara priliku da, pored slušanja omiljenog benda, posetioci vide, čuju i nauče nesto novo, pre svega o ličnom doprinosu i dobitku u očuvanju životne sredine. Osnovni cilj ForestFesta je okupljanje i pomaganje mladih autora iz različitih oblasti umetnosti, kao i svih drugih mladih koji se bave različitim kulturnim ili dobrotvornim radom. Uključivanjem osnovnih i srednjih škola u svoje aktivnosti, ForestFest doprinosi formiranju ekološki odgovornih ličnosti od najranije mladosti.

Na njima prihvatljiv i zanimljiv način, kroz boravak u prirodi i učenje kako da od naizgled neupotrebljivih starih stvari naprave nešto korisno i lepo, deca se uče da čuvaju životnu sredinu i podstiče se njihova kreativnost. U svom najznačajnijem delovanju, podizanju ekološke svesti, ForestFest izbegava korišdenje statistike, brojki i naučnih termina, nejasnih najvećem delu populacije.

ForestFest 2011.

Ovogodišnji Forest Fest 2011 će se održati od 26. do 28. avgusta i verovatno na najboljem mestu za ovakvu manifestaciju, na Ski stazi Aleksandar club. Poznati pogled sa Ski staze ne može dovoljno dobro dočarati ni jedna fotografija, to se, jednostavno, mora doživeti. Program ForestFesta ne bi bio ovoliko poseban bez najlepšeg pogleda na Beograd kroz binu ForestFesta.

Ovogodišnji program manifestacije je bogat i raznovrsan a buhvatiće:
- Muzički program
- Pozorište
- Film
- Edukacije i kreativne radionice radionice

Ovde možete pogledati detaljan program ForestFesta 2011.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 26.08.2011 19:08
Galerija slika