Fish Fest   |   Beograd

U okviru zvanične proslave Dana Dunava, od 29. juna do 1. jula održaće se 6. Fish Fest Beograd na Dunavskom keju kod Nebojšine kule. Manifestacija okuplja kuvare riblje čorbe i paprikaša, proizvođače sira, vinare, majstore starih zanata i majstore mediteranske kuhinje, koji će pokušati da dočaraju kako je ovaj prostor izgledao u srednjem veku kada se ovde nalazila riblja pijaca. Festival će otvoriti Savez kuvara evropskih i mediteranskih regija iz Splita, pripremom mediteranskih njoka sa plodovima mora. Revijalno takmičenje počinje u subotu 30. juna, kada će se uz bogat muzički program nadmetati novinari, TV voditelji i poznate...

Prikaži ceo tekst

U okviru zvanične proslave Dana Dunava, od 29. juna do 1. jula održaće se 6. Fish Fest Beograd na Dunavskom keju kod Nebojšine kule. Manifestacija okuplja kuvare riblje čorbe i paprikaša, proizvođače sira, vinare, majstore starih zanata i majstore mediteranske kuhinje, koji će pokušati da dočaraju kako je ovaj prostor izgledao u srednjem veku kada se ovde nalazila riblja pijaca.

Festival će otvoriti Savez kuvara evropskih i mediteranskih regija iz Splita, pripremom mediteranskih njoka sa plodovima mora. Revijalno takmičenje počinje u subotu 30. juna, kada će se uz bogat muzički program nadmetati novinari, TV voditelji i poznate ličnosti. Za sve posetioce, u nedelju će se održati „Kotanyi“ škola za kuvanje uz demonstraciju najboljih majstora.

Tokom trajanja festivala, gostima će biti omogućena besplatna vožnja brodom jahting kluba „Kej“, kao i poseta muzeja Nebojšine kule i izložbe „Vinskih puteva kroz Srbiju“, dok je za najmlađe obezbeđena škola jahanja. U popodnevnim časovima, posetioce Fish Festa zabavljaće Đura i Mornari, Apsolutno romatično, So Sabi, Garavi sokak, O Đila, Denis i Obule i drugi.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 29.06.2012 00:06
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!