Festival organske proizvodnje   |   Beograd

Prvi festival o organskoj proizvodnji, obnovljivim izvorima energije, očuvanju životne sredine i zdravom načinu života "Organik lajv fest" počinje 10. i trajaće do 12.juna 2011. godine. Festival će se održati u Topčiderskom parku u Beogradu, u delu od starog platana do spomenika Arčibaldu Rajsu, a biće podeljen na nekoliko tematskih celina - za piknik, zdrav način života, solarnu pozornicu, a tu će biti i hibridna i energetska ulica, ugao za reciklažu, područje za decu i slično. Trodnevni program festivala, koji će trajati od 9 do 20 sati, obuhvatiće informisanje i edukaciju, stručna predavanja iz oblasti organske proizvodnje i zaštite...

Prikaži ceo tekst

Prvi festival o organskoj proizvodnji, obnovljivim izvorima energije, očuvanju životne sredine i zdravom načinu života "Organik lajv fest" počinje 10. i trajaće do 12.juna 2011. godine. Festival će se održati u Topčiderskom parku u Beogradu, u delu od starog platana do spomenika Arčibaldu Rajsu, a biće podeljen na nekoliko tematskih celina - za piknik, zdrav način života, solarnu pozornicu, a tu će biti i hibridna i energetska ulica, ugao za reciklažu, područje za decu i slično.

Trodnevni program festivala, koji će trajati od 9 do 20 sati, obuhvatiće informisanje i edukaciju, stručna predavanja iz oblasti organske proizvodnje i zaštite životne sredine, kao i razne sportske aktivnosti, program za decu i zabavno-muzički program. Festival "Organik lajv fest", ima za cilj da ukaže na značaj zaštite životne sredine i održivog razvoja.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 10.06.2011 09:06
Galerija slika