Festival „Baskerfest”   |   Beograd

Festival uličnih zabavljača „Baskerfest” počeće večeras na Trgu Republike u Beogradu. Na festivalu koji će trajati do 28. avgusta učestvovaće više od 30 umetnika iz celog sveta, a manifestacija će početi večeras u 21 čas. Festival će otvoriti trupa „Le Baccanti” neverovatnom predstavom na visoko postavljenoj žici. Baskeri će vas zabavljati na centralnim gradskim ulicama i naravno u novom centru grada,  UŠĆE Shopping Centru. Renomirani baskeri će u UŠĆE Shopping Centru nastupiti 26.,27. i 28. avgusta od 19h do 22h. Ako budete prisustvovali ovom spektaklu verujemo da će vas nastup ostaviti bez daha jer baskeri godinama...

Prikaži ceo tekst

Festival uličnih zabavljača „Baskerfest” počeće večeras na Trgu Republike u Beogradu. Na festivalu koji će trajati do 28. avgusta učestvovaće više od 30 umetnika iz celog sveta, a manifestacija će početi večeras u 21 čas. Festival će otvoriti trupa „Le Baccanti” neverovatnom predstavom na visoko postavljenoj žici.

Baskeri će vas zabavljati na centralnim gradskim ulicama i naravno u novom centru grada,  UŠĆE Shopping Centru. Renomirani baskeri će u UŠĆE Shopping Centru nastupiti 26.,27. i 28. avgusta od 19h do 22h.

Ako budete prisustvovali ovom spektaklu verujemo da će vas nastup ostaviti bez daha jer baskeri godinama u nazad osvajaju srca publike širom sveta i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 25.08.2011 21:08
Galerija slika