Džinovski insekti i praistorijske morske nemani   |   Beograd

Izložba „Džinovski insekti i praistorijske morske nemani“ biće otvorena u subotu 30. juna na Makiškoj strani Ade Ciganlije i trajaće do 30. avgusta. Izložba je sastavljena iz dve tematske celine, i ove godine će prvi put biti prikazana van Nemačke. Naredna dva meseca, preko 40 eksponata biće izloženo na površini od 7.000 m2. Za posetioce su planirane i radionice, predavanja i druge vrste animacija, a sve to uz podršku Turističke organizacije Beograda. Izložba Džinovski insekti sadrži 18 eksponata, i prikazuje vrste koje su uglavnom svima poznate, ali u veličini koja omogućava da ih lakše posmatramo i...

Prikaži ceo tekst

Izložba „Džinovski insekti i praistorijske morske nemani“ biće otvorena u subotu 30. juna na Makiškoj strani Ade Ciganlije i trajaće do 30. avgusta. Izložba je sastavljena iz dve tematske celine, i ove godine će prvi put biti prikazana van Nemačke.

Naredna dva meseca, preko 40 eksponata biće izloženo na površini od 7.000 m2. Za posetioce su planirane i radionice, predavanja i druge vrste animacija, a sve to uz podršku Turističke organizacije Beograda.

Izložba Džinovski insekti sadrži 18 eksponata, i prikazuje vrste koje su uglavnom svima poznate, ali u veličini koja omogućava da ih lakše posmatramo i vidimo detalje koje nikada ne bismo bili u mogućnosti da opazimo u prirodi.

Izložba Praistorijske morske nemani sadrži više od 20 eksponata, i utisci koje ostavljaju ove kolosalne figure i pojašnjenje uslova u kojima su živeli, omogućuje sveobuhvatnu sliku o ovim formama života koje su nekada ispunjavale naša mora.

Izložba će biti otvorena svakog dana od 10h do 20h. Cena ulaznice za decu do 15 godina je 300,00 RSD, dok je za odrasle 350,00 RSD.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 30.06.2012 00:06
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!