Beogradski Rakija Fest   |   Beograd

Rakija fest se održava svake godine početkom decembra meseca, nastao je u želji i sa idejom da se tradicionalni srpski brend prezentuje na jedan novi i drugačiji način a po mogućnosti i da postane vodeći brend Srbije. Na Rakija festu se okupi preko 50 izlagača različitih sorti rakija, za mnogobrojne posetioce pored pića dolaze i izlagači sa hranom. Jer je svima dobro poznato da rakija ide dobro uz meze, pa sa ovom kombinacijom nema greške. Posetioci mogu da nauče koje rakije se slažu uz koje meze a bogami i uz koju vrstu čokolade. Tu je i upoznavanje sa načinom pripreme...

Prikaži ceo tekst

Rakija fest se održava svake godine početkom decembra meseca, nastao je u želji i sa idejom da se tradicionalni srpski brend prezentuje na jedan novi i drugačiji način a po mogućnosti i da postane vodeći brend Srbije.
Na Rakija festu se okupi preko 50 izlagača različitih sorti rakija, za mnogobrojne posetioce pored pića dolaze i izlagači sa hranom. Jer je svima dobro poznato da rakija ide dobro uz meze, pa sa ovom kombinacijom nema greške.
Posetioci mogu da nauče koje rakije se slažu uz koje meze a bogami i uz koju vrstu čokolade. Tu je i upoznavanje sa načinom pripreme rakije i pripremanje koktela sa rakijom.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 18.02.2011 00:02
Galerija slika