Beogradski karneval brodova   |   Beograd

Beogradski karneval brodova, tradicionalna gradska manifestacija čiji je cilj promovisanje Save, Dunava i njihovog ušća koje je sa Velikim ratnim ostrvom simbol Beograda, biće održan 2. jula. Kao glavni program karnevala, pored učešća plovila iz beogradskih marina i karnevalskih grupa, biće održan koncert na reci na kojem ce učestvovati Bajaga i Instruktori, kao i drugi izvođači. Manifestacija će u nekoliko segmenata promovisati kandidaturu Beograda za kulturnu prestonicu Evrope 2020. godine. "Vreme je za reke" je slogan koji poziva građane i turiste da tog dana u što većem broju posete manifestaciju i učestvuju u programu. ...

Prikaži ceo tekst

Beogradski karneval brodova, tradicionalna gradska manifestacija čiji je cilj promovisanje Save, Dunava i njihovog ušća koje je sa Velikim ratnim ostrvom simbol Beograda, biće održan 2. jula.

Kao glavni program karnevala, pored učešća plovila iz beogradskih marina i karnevalskih grupa, biće održan koncert na reci na kojem ce učestvovati Bajaga i Instruktori, kao i drugi izvođači.

Manifestacija će u nekoliko segmenata promovisati kandidaturu Beograda za kulturnu prestonicu Evrope 2020. godine.
"Vreme je za reke" je slogan koji poziva građane i turiste da tog dana u što većem broju posete manifestaciju i učestvuju u programu.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 02.07.2011 20:07
Galerija slika