Beogradski Foam Fest   |   Beograd

Belegrade Foam Fest je nastao 2009. godine i od tada je jedan od najspektakularnijih muzičko-scenskih događaja kod nas. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mnoštvom penopada i pena topova, samo su deo ovog dvenaestočasovnog festivala. Beograd će i ove godine, 3. septembra, imati čast da predstavi svoj treći po redu Bgd Foam Fest. Kapije Beogradske Arene otvaraju se u 20h, a zatvaraju 4. septembra u 8h. Od ove godine NovaGod.com group je partner Belegrade Foam Festa.

Prikaži ceo tekst

Belegrade Foam Fest je nastao 2009. godine i od tada je jedan od najspektakularnijih muzičko-scenskih događaja kod nas. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mnoštvom penopada i pena topova, samo su deo ovog dvenaestočasovnog festivala.

Beograd će i ove godine, 3. septembra, imati čast da predstavi svoj treći po redu Bgd Foam Fest. Kapije Beogradske Arene otvaraju se u 20h, a zatvaraju 4. septembra u 8h.

Od ove godine NovaGod.com group je partner Belegrade Foam Festa.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 02.09.2011 12:09
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!