Belgrade Foam Fest   |   Beograd

„Belgrade Foam Fest“ je najspektakularniji muzičko–scenski događaj kod nas. Nastao je 2009. godine i od tada ga je posetilo više od 60.000 ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mnoštvom penopada i pena topova, samo su deo ovog dvanaestočasovnog festivala. Najčuvenija svetska DJ imena današnjice kao što su Antoan Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, Benny Benassy, David Morales, Axwell, Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Tsuyoshi Suzuki i drugi, svoje nastupe na „Belgrade Foam Festu“ okarakterisali su kao najoriginalniji momenat u karijeri. Ipak, najupečatljiviji deo...

Prikaži ceo tekst

„Belgrade Foam Fest“ je najspektakularniji muzičko–scenski događaj kod nas. Nastao je 2009. godine i od tada ga je posetilo više od 60.000 ljudi. Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, živi performansi i jedinstveni spektakl u peni sa mnoštvom penopada i pena topova, samo su deo ovog dvanaestočasovnog festivala.

Najčuvenija svetska DJ imena današnjice kao što su Antoan Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, Benny Benassy, David Morales, Axwell, Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Tsuyoshi Suzuki i drugi, svoje nastupe na „Belgrade Foam Festu“ okarakterisali su kao najoriginalniji momenat u karijeri.

Ipak, najupečatljiviji deo „Belgrade Foam Festa“ predstavljaju posetioci koji te noći ujedinjuju energiju i postaju kao jedan. Zato se može reći da je „Belgrade Foam Fest“ najveća pena žurka na svetu koja ujedinjuje ljude kroz muziku i dobar provod.

Četvrti po redu „Belgrade Foam Fest“ održaće se 1. septembra u Beogradskoj Areni. Kapije Beogradske Arene otvaraju se 1. septembra u 20h, a zatvaraju 2. septembra u 8h. Line up četvrtog „Belgrade Foam Festa“ zasigurno će biti zapamćen kao jedan od najekskluzivnijih do sada, čime će prevazići očekivanja mnogih fanova vrhunske klubske muzike.

Prvo poznato ime ovogodišnjeg festivala je Italijan Alex Gaudino, čiji su hitovi obeležili proteklu deceniju. Popularni DJ nastupiće među prvima u Areni i ugrejati masu pred veliki talas pene koji će iz više topova i penopada poteći oko dva sata iza ponoći. Drugo poznato ime ovogodišnjeg festivala, DJ i haus producent Kurd Maverik, nastupiće posle Aleksa Gaudina, a na stejdžu će se tokom večeri smeniti još mnogo svetski poznatih DJ-eva.

Karte za „Belgrade Foam Fest“ trenutno se mogu kupiti za 1.599,00 RSD, dok će na veče događaja koštati 2.200,00 RSD.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 01.09.2012 00:09
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!