Belgrade Beer Fest   |   Beograd

Belgrade Beer Fest osnovan je 2003. godine i po prosečnoj poseti najveći je pivski festival u jugoistočnoj Evropi. Ove godine, na beogradskom Ušću od 14. do 19. avgusta, održaće se deseti po redu Belgrade Beer Fest. Povodom ovog jubileja posetiocima festivala organizatori poklanjaju još jedan dan odlične muzike i zabave, tako da će Beer Fest trajati šest dana umesto dosadašnjih pet. Svi izvođači, koji će nastupiti prvog dana festivala prvi put ove godine dolaze na Belgrade Beer Fest. Svakako se najviše očekuje od nastupa Prljavog kazališta, koje u Beograd dolazi posle više od dvadeset godina, a istog...

Prikaži ceo tekst

Belgrade Beer Fest osnovan je 2003. godine i po prosečnoj poseti najveći je pivski festival u jugoistočnoj Evropi. Ove godine, na beogradskom Ušću od 14. do 19. avgusta, održaće se deseti po redu Belgrade Beer Fest. Povodom ovog jubileja posetiocima festivala organizatori poklanjaju još jedan dan odlične muzike i zabave, tako da će Beer Fest trajati šest dana umesto dosadašnjih pet.

Svi izvođači, koji će nastupiti prvog dana festivala prvi put ove godine dolaze na Belgrade Beer Fest. Svakako se najviše očekuje od nastupa Prljavog kazališta, koje u Beograd dolazi posle više od dvadeset godina, a istog dana na bini će se pojaviti i Zoran Predin, hor Viva Vox, kao i kultni beogradski bendovi Playboy i Vampiri.

Neki od izvođača koji će nastupiti tokom ostalih pet dana festivala, poput Obojenog programa, LoveHuntersa, Pekinške patke, Ritma nereda, Plavog orkestra, Crvene jabuke, takođe po prvi put nastupaju na ovom muzičkom događaju.

Belgrade Beer Fest će i ove godine zadržati ono po čemu je poznat: besplatan ulaz, raznovrstan muzički program koji se bazira na rokenrol zvuku, pre svega bendova iz Srbije i regiona, široku ponudu domaćih i inostranih pivskih brendova, kao i društvene kampanje sa naglaskom na zaštiti životne sredine.
 

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 14.08.2012 00:08
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!