BELEF   |   Beograd

Jubilarni, 20. Beogradski letnji festival (BELEF) počeće 15.07.2011 raznovrsnim programima na nekoliko lokacija u Beogradu, uz veliki vatromet na Kalemegdanu, najavili su organizatori te manifestacije. Slogan ovogodišnjeg Belefa glasi "Audio-vizuelni 21. vek - AV 21", u skladu s programom koji je posvećen odnosu tehničko-tehnološkog razvoja, prirode i čoveka. Belfest će početi u 20.00 časova u Zadužbini Ilije M. Kolarca koncertom pod nazivom "Od Španije do Rusije". Među raznovrsnim programima koje su organizatori pripremili za Beograđane biće ples robota, performans holandskog umetnika Ulaja, filmovi o planeti i gradu, kao i veliki 3D spektakl "Egipat u Beogradu" najavljen za...

Prikaži ceo tekst

Jubilarni, 20. Beogradski letnji festival (BELEF) počeće 15.07.2011 raznovrsnim programima na nekoliko lokacija u Beogradu, uz veliki vatromet na Kalemegdanu, najavili su organizatori te manifestacije. Slogan ovogodišnjeg Belefa glasi "Audio-vizuelni 21. vek - AV 21", u skladu s programom koji je posvećen odnosu tehničko-tehnološkog razvoja, prirode i čoveka.

Belfest će početi u 20.00 časova u Zadužbini Ilije M. Kolarca koncertom pod nazivom "Od Španije do Rusije". Među raznovrsnim programima koje su organizatori pripremili za Beograđane biće ples robota, performans holandskog umetnika Ulaja, filmovi o planeti i gradu, kao i veliki 3D spektakl "Egipat u Beogradu" najavljen za 26. jul u Donjem gradu na Kalemegdanu.

Belef će biti zatvoren 7. avgusta koncertom slovenačke grupe "Lajbah". Karte za koncerte koštaju od 300 do 600 dinara, filmske projekcije su besplatne, kao i većina drugih programa.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Beograd
  • Datum:
  • 15.07.2011 20:07
Galerija slika