Apatinske ribarske večeri   |   Apatin

Apatinske ribarske večeri su tradicionalna manifestacija u čast ribljem paprikašu, koja se održava svake godine početkom jula meseca. U sklopu manifestacije u gradu se odvijaju brojna sportska takmičenja i kulturna dešavanja, a prate ih svakodnevni nastupi poznatih estradnih umetnika. Program manifestacije, između ostalog, podrazumeva takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša „Zlatni kotlić“, takmičenje u sportskom ribolovu „Zlatna ribica“, i moto susret – bajkersko veče. Ove godine 49. Apatinske ribarske večeri održavaju se od 4. do 8. jula, a posetioci će moći da uživaju u sadržajnom kulturno – umetničkom i estradnom programu. Početak manifestacije će obeležiti bogat program na...

Prikaži ceo tekst

Apatinske ribarske večeri su tradicionalna manifestacija u čast ribljem paprikašu, koja se održava svake godine početkom jula meseca. U sklopu manifestacije u gradu se odvijaju brojna sportska takmičenja i kulturna dešavanja, a prate ih svakodnevni nastupi poznatih estradnih umetnika. Program manifestacije, između ostalog, podrazumeva takmičenje u kuvanju ribljeg paprikaša „Zlatni kotlić“, takmičenje u sportskom ribolovu „Zlatna ribica“, i moto susret – bajkersko veče.

Ove godine 49. Apatinske ribarske večeri održavaju se od 4. do 8. jula, a posetioci će moći da uživaju u sadržajnom kulturno – umetničkom i estradnom programu. Početak manifestacije će obeležiti bogat program na Trgu Oslobođenja uz vatromet i Dženana Lončarevića. U četvrtak, 5. jula, nastupiće Kerber i Smak, a u petak će biti organizovana žurka Cyclone on the Beach. Subota, 7. jul, je rezervisana za Legende, a u nedelju Ribarske večeri zatvara grupa Riblja čorba.

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Apatin
  • Datum:
  • 04.07.2012 00:07
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!