Vrnjački karneval 2012.   |   Vrnjačka Banja

U Vrnjačkoj Banji se od 08-15. jula 2012. godine održava 8. Međunarodni Vrnjački Karneval koji svake godine okupi preko 200 000 posetilaca. Vrnjačka Banja će tokom trajanja ove manifestacije postati jedna velika scena na kojoj će se održati veliki broj maskenbala, pozorišnih predstava, sportskih dešavanja, koncerata, festivala izložbi. Veliki broj karnevalskih grupa iz celog sveta i ove godine zagarantovaće vam sjajnu zabavu. Centralni događaj karnevala je Velika međunarodna karnevalska povorka. Uz Guču i Exit, Vrnjački Karneval je najveća turistička manifestacija u Srbiji koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika i posetilaca, kako iz...

Prikaži ceo tekst

U Vrnjačkoj Banji se od 08-15. jula 2012. godine održava 8. Međunarodni Vrnjački Karneval koji svake godine okupi preko 200 000 posetilaca.

Vrnjačka Banja će tokom trajanja ove manifestacije postati jedna velika scena na kojoj će se održati veliki broj maskenbala, pozorišnih predstava, sportskih dešavanja, koncerata, festivala izložbi.

Veliki broj karnevalskih grupa iz celog sveta i ove godine zagarantovaće vam sjajnu zabavu. Centralni događaj karnevala je Velika međunarodna karnevalska povorka.

Uz Guču i Exit, Vrnjački Karneval je najveća turistička manifestacija u Srbiji koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika i posetilaca, kako iz zemlje tako i iz celog sveta.

Foto: vrnjackikarneval.com

Kratak tekst

Podaci

  • Mesto:
  • Vrnjačka banja
  • Datum:
  • 08.07.2012 00:07
Galerija slika
Trenutno nema slika u galeriji!