• Blog
  • Podeli |

Velikogospojinski dani 2011 (VIDEO) (SLIKE)

"Velikogospojinski dani" sada već tradicionalni, godinama važe za istinski vojvođanski brend, koji okupi preko 100.000 posetilaca.

Velikogospojinski dani su proistekli iz gradske slave u čije obeležavanje se slio niz drugih kulturno-zabavnih dešavanja pod vedrim vojvođanskim duhom. Novi Bečej je u ovoj proslavi spojio različita novobečejska kulturno-zabavna dešavanja: tradicionalno i moderno, kulturu i sport, prošlost i vremena koja dolaze – gradsku slavu i današnje zvezde.

Manifestacija okuplja preko 100.000 posetilaca svih generacija, kojima su na raspolaganju najrazličitije aktivnosti i dešavanja: sportskih turnira, čikoških akrobacija, takmičenje konjskih zaprega, zajedničkog takmičenja majstora riblje čorbe, takmičenje tamburaških bendova a tu su i pop-rok koncerti i etno bazar, sa međunarodnim-regionalnim karakterom.

Ovogodišnji "Velikogospojinski dani 2011." počeće 25.08 i trajaće do 28.08. pored već spomenutih sportskih i kulturnih dešavanja najviše pažnje svakako privlači nastup pevačkih zvezda.

Od bogatog programa koji je organizator pripremio izdvajamo nastupe:

Petak 26. Avgust - Crvena Jabuka
Petak 26. Avgust - Plavi Orkestar
Subota 27. Avgust - Željko Joksimović
Nedelja 28. Avgust - Koncert grupe EDDA iz Mađarske
Nedelja 28. Avgust - Severina

Manifestacija traje tri dana, domaćini obećavaju lud i nezaboravan provod kao i svake godine, svi posetioci kako oni iz inostranstva tako i domaći posetioci iz udaljenih gradova mogu da potraže smeštaj u Novom Bečeju ili okolini.
 

Pogledajte najuzbudljivije momente sa prošlogodišnje manifestacije "Velikogospojinski dani 2010."

Vidimo se u Novom Bečeju od 25-28 avgusta 2011. godine na "Velikogospojinskim danima".

(srbijazatebe.rs/izvor: novibecej.rs)

Vaši komentari:

dragana

Zaista FENOMENALNO ! Tako dobro organizovano, toliko piplova na jednom mestu a da se gužva ne oseti. Fantastično !!! Svake godine dolazim na ovo hepening - to mi dođe kao produžetak godišnjeg odmora. Na žalost ove godine se poklopiolo sa danima piva u Zr, pa je bilo teško odlučiti na koju stranu. ali znalo se da će Bečej prevagnuti! Mnogo bolje nego ZR ! One pljeskavice na terenu su vrh ! Jako lep prostor za svirke. Bravo majstori samo tako!


Datum: 29.08.2011 10:25:00

monika

promasili ste datume i dane u nedelji 26.avgust je petak......


Datum: 28.07.2011 12:01:50